Daxton's Park - Poppin' Fresh Daxton.

Bra att kunna få det riktigt mörk

Det är skönt att kunna få det riktigt mörk när man ska sova, det underlättar så mycket och gör att man kan sova så mycket bättre. Ja det är viktigt för mig och det är så viktigt att man kan sova bra så att man orkar med dagen och att man på så sätt håller sig frisk. Ja det är verkligen viktigt och något som man gör väl i att man investerar i ett par bra persienner så att man kan få det sådär mörkt som man behöver få det. Man kan kolla med persienner bromma om man vill ha bra persienner. Det är smidigt och bra och blir jätte snyggt.

Finns många bra varianter 

Ja det är bra att det finns så många bra varianter på vad man kan skaffa för bra persienner. Det gör att det blir bra och snyggt. Ja det är bra och det blir som en inredningsdetalj som göra sig snyggt ibland istället för att ha gardiner. Det tycker jag är snyggt. Att ha gardinerna fönster, Det ger mer ljus och det är något som verkligen något som blir snyggt. Så det ä värt att kunna få det att bli så fint som möjligt samtidigt som det fyller en funktion som gör att det blir snyggt.
Ja det är bra att kunna få lite inspiration lite då och då så att man vet vad man ska hitta på och vad man kan göra för att få det lite extra snyggt och fint. Ja för det ger så stor skillnad och gör att det blir så underbart att ha det mysigt hemma .Då trivs man bättre och då vill man vara hemma och ha det mysigt tillsammans med familjen, så det är viktigt att man tar sig tid att få det mysigt och fint hemma för det gör så mycket.